Αργω

Διακριθεισα επιχειρηση του διαγωνισμου ‘’ Αετοι ‘’

Αργω

2026 νικητής του διαγωνισμού
9.1 (18)
Λουτρα Αιδηψου, 28ης Οκτωβρίου 8
Σχετικά με την εταιρεία:

Στο κέντρο των Λουτρών Αιδηψού, η Αργώ έχει καθιερωθεί ως ένας διακριτός προορισμός για όσους αγαπούν τον χώρο των κοσμημάτων. Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την αισθητική αξία, το κατάστημα διαθέτει εκτενή συλλογή από χρυσά και ασημένια κοσμήματα ποικίλων ειδών.

Αυτό που προσδίδει ιδιαίτερο χαρακτήρα στην Αργώ είναι η προσεγμένη επιλογή κομψών, χειροποίητων κοσμημάτων και διακοσμητικών αντικειμένων. Η εταιρεία ξεχωρίζει για τις δημιουργίες που συνδυάζουν φινέτσα και αυθεντικό ύφος, καλύπτοντας τις ανάγκες για ξεχωριστά, προσωπικά δώρα ή μοναδικά αντικείμενα τέχνης.

Η Αργώ διατηρεί συνεργασίες με Έλληνες καλλιτέχνες, δίνοντας έμφαση στον εμπλουτισμό του χώρου με έργα τέχνης και χειροτεχνίας που δύσκολα συναντά κανείς αλλού στην περιοχή. Ο χώρος απευθύνεται ιδανικά σε εκείνους που εκτιμούν τη δεξιοτεχνία και την καλλιτεχνική αξία στο κόσμημα.

Αξιολογήσεις από τους παρακάτω ιστότοπους

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες.
Δικτυακός τόπος Αριθμός των αξιολογήσεων Αξιολόγηση
18 5.0 / 5
Ημερομηνία σάρωσης: 08.09.2026
Λουτρα Αιδηψου
28ης Οκτωβρίου 8

Ranking of companies

Βρείτε επιχείρηση

Η κατάταξη περιλαμβάνει τους καλύτερους στον κλάδο

Ψάχνετε επιχείρηση; Ελέγξτε τη μηχανή αναζήτησης. Χρησιμοποιήστε την καλύτερη υπηρεσία
Αναζήτηση