Μη μαδάς τη μαργαρίτα

Διακριθεισα επιχειρηση του διαγωνισμου ‘’ Αετοι ‘’

Μη μαδάς τη μαργαρίτα

2025 νικητής του διαγωνισμού2024 νικητής του διαγωνισμού2024 gold2023 νικητής του διαγωνισμού2023 gold2022 νικητής του διαγωνισμού2022 gold2021 νικητής του διαγωνισμού2021 gold2020 νικητής του διαγωνισμού2020 gold2019 νικητής του διαγωνισμού2019 gold
9.8 (96)
Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρου Σβώλου 18 & Ιουστινιανού 5
Σχετικά με την εταιρεία:

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης λειτουργεί το ατελιέ Μη μαδάς τη μαργαρίτα, εστιάζοντας στη δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων. Το εργαστήριο, που δραστηριοποιείται από το 2011, ειδικεύεται στην αργυροχρυσοχοΐα και εφαρμόζει παραδοσιακές τεχνικές για την κατασκευή κάθε κομματιού, με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι συλλογές του εκτείνονται από σύγχρονα minimal σχέδια μέχρι περίπλοκα κοσμήματα σε ασήμι και χρυσό.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Μη μαδάς τη μαργαρίτα αποτελεί η δυνατότητα παραγγελίας εξατομικευμένων δημιουργιών, επιτρέποντας στον πελάτη να συνεισφέρει στη σύλληψη του κοσμήματος. Κάθε κομμάτι φιλοδοξεί να αφηγηθεί μια ιστορία, αποτελώντας σύμβολο σημαντικών στιγμών και συνδετικός κρίκος με την ταυτότητα του κατόχου του. Επιπλέον, το ατελιέ παρουσιάζει και επιλεγμένες δημιουργίες άλλων Ελλήνων κατασκευαστών, προσφέροντας πλούσια συλλογή αυθεντικών προτάσεων για όσους αναζητούν κάτι μοναδικό.

Αξιολογήσεις από τους παρακάτω ιστότοπους

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες.
Δικτυακός τόπος Αριθμός των αξιολογήσεων Αξιολόγηση
73 4.9 / 5
23 4.8 / 5
Ημερομηνία σάρωσης: 26.09.2025
Θεσσαλονίκη
Αλεξάνδρου Σβώλου 18 & Ιουστινιανού 5

Δείτε το προφίλ της εταιρείας σας
Ranking of companies

Βρείτε επιχείρηση

Η κατάταξη περιλαμβάνει τους καλύτερους στον κλάδο

Ψάχνετε επιχείρηση; Ελέγξτε τη μηχανή αναζήτησης. Χρησιμοποιήστε την καλύτερη υπηρεσία
Αναζήτηση