










Η La JOYa αποτελεί ένα ελληνικό brand αφιερωμένο στα χειροποίητα κοσμήματα, με ιδρύτρια την Κρυσταλλία Μπούρα, η οποία ασχολείται με την κοσμηματοποιία από το 2009. Το 2019, η εταιρεία εγκαινίασε το δικό της φυσικό κατάστημα και εργαστήριο στο Κουκάκι της Αθήνας, στην οδό Δημητρακοπούλου 38.
Η φύση λειτουργεί ως πρωταρχική πηγή έμπνευσης για τη σχεδιάστρια, που δημιουργεί κοσμήματα με απλές και καθαρές γραμμές. Κάθε κομμάτι διαμορφώνεται αποκλειστικά στο χέρι, με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και αξιοποιώντας τεχνικές φιλικές προς το περιβάλλον. Τα υλικά που εφαρμόζονται περιλαμβάνουν ασήμι, ορείχαλκο, καλούπια από φυσικά στοιχεία καθώς και πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους.
Η εταιρεία ξεχωρίζει με τη συνεχή ανάπτυξη γνώσεων της δημιουργού, η οποία επενδύει στη διαρκή επιμόρφωση και στην αναζήτηση νέων τεχνικών αργυροχοΐας. Μία ξεχωριστή μέθοδος που εφαρμόζεται αφορά την τοποθέτηση διαφορετικών ειδών πετρών μέσα στο μέταλλο, δίνοντας στα κοσμήματα σύγχρονο και διακριτό ύφος. Η αφοσίωση στην τέχνη και η δυνατότητα κατασκευής κοσμημάτων κατά παραγγελία προσφέρουν εξατομικευμένες επιλογές, επιτρέποντας στους πελάτες να αναδείξουν την προσωπικότητά τους μέσα από μοναδικά καλλιτεχνικά έργα.
| Δικτυακός τόπος | Αριθμός των αξιολογήσεων | Αξιολόγηση |
|---|---|---|
| 57 | 4.8 / 5 |
| Δευτέρα |
11:00-15:00 |
| Τρίτη |
12:00-20:00 |
| Τετάρτη |
11:00-15:00 |
| Πέμπτη |
12:00-20:00 |
| Παρασκευή |
12:00-20:00 |
| Σάββατο |
11:00-15:00 |
| Κυριακή | - |